Tennis

Djokovic, el campió, s’estavella contra Popyrin en l’obert dels EUA

El segon favorit perd en la tercera eliminatòria contra l’australià per 6-4, 6-4, 2-6 i 6-4

Novak Djokovic ha finalitzat de manera sobtada la seva defensa del títol de l’obert dels Estats Units i ha quedat fora de competició en la tercera eliminatòria al perdre per 6-4, 6-4, 2-6 i 6-4 contra Alexei Popyrin. El serbi, recent campió olímpic i segon favorit, ha estat superat en tres hores i dinou minuts per l’australià, 28è cap de sèrie, que s’ha mostrat més agressiu en el seu joc que el campió de l’any passat.

Alexei Popyrin ha pressionat des de l’inici i Novak Djokovic ha comès massa errades en els dos primers sets, mentre que el seu rival ha aprofitat les ocasions. El serbi ha reaccionat en la tercera mànega, però no ha pogut evitar que en el quart set el seu rival s’avances amb un 5-2 i s’emportés la victòria.

Novak Djokovic tancarà l’any 2024 sense haver guanyat cap dels quatre grans tornejos ja que va caure en la semifinal de l’obert d’Austràlia, en els quarts de Roland Garros i va perdre la final de Wimbledon. En l’obert dels Estats Units no ha superat la tercera eliminatòria. El serbi no tancava un any sense aconseguir cap títol en un dels quatre majors des de l’any 2017. Des que va guanyar el seu primer torneig grand eslam al 2008 Novak Djokovic només s’ha quedat sense cap títol en un dels quatre grans tornejos en quatre temporades, els anys 2009, 2010, 2017 i 2024.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)