El Fraikin torna amb tres gols de marge

Handbol. Els vallesans s’imposen a la pista del Kristianstad i afrontaran la tornada de la prèvia de la lliga europea amb avantatge

IFK Kristianstad 29 Fraikin Granollers 32

IFK KRISTIANSTAD:Bang, Stenmalm (2), Henningsson (1); Mansson (7), Hallback (1), Leyman, Frend-Ofors (5), Adalsteinsson (1), Sonn (6), Cederholm (3), Bozic, Selin (1), Josefsson, Nielssen (2) i Hedberg (p.s.).FRAIKIN GRANOLLERS:Rodríguez, Montoya (3), Moyano (5), Valera, Romero, Freitas (3), Deumal (2), Rey, Abrahao, Domingo, Guijarro, Castillo (6), Chaves, Urdangarin (5), Garcia (8) i Panitti.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-3, 5-5, 8-7, 10-9, 12-10 i 13-15 (descans); 13-18, 14-21, 16-23, 19-25, 25-27 i 29-32.ÀRBITRES:D. Mitrevski i B. Todorovski (Macedònia). Van excloure Henningsson, Nielsen, Moyano, Romero i Urdangarin.

El Fraikin Granollers va aconseguir una important victòria en l’anada de la prèvia de la lliga europea en guanyar per 29-32 a la pista del Kristianstad suec. Els granollerins tindran tres gols d’avantatge en el partit de tornada que es disputarà al Palau d’Esports el dissabte 7 de setembre (17 h).

L’inici del partit va ser molt anivellat i amb alternatives en el marcador, amb un gol a favor d’un i altre equip. El conjunt suec va ser el primer a avançar-se de dos gols (9-7) i va assolir el seu màxim avantatge del primer temps amb tres gols en el minut 22 (12-9). En els últims cinc minuts del primer temps els granollerins van fer un parcial de 0-4, van capgirar el partit i van arribar al descans guanyant de dos gols, 13-15.

En l’inici de la segona part va continuar l’encert del Fraikin Granollers, que va començar amb un parcial de 0-5 (13-20) i es va situar amb set gols d’avantatge. Els granollerins van mantenir aquest marge força minuts, però el conjunt suec va reaccionar a poc a poc i es va situar a només dos gols a sis minuts del final. El Fraikin Granollers va aguantar l’empenta final del Kristianstad, sempre es va mantenir al davant i es va imposar per tres gols, 29-32.