Més esport

Quatre catalans guanyen medalla

Jocs Paralímpics. La guia Sara Pérez aconsegueix l’or amb Susana Rodríguez

La guia catalana Sara Pérez va ajudar l’atleta gallega Susana Rodríguez a fer història revalidant l’or en triatló en la categoria PTVI. Juntes van dominar la prova (750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa) amb un temps d’1h04:19. Van dominar clarament i van avantatjar de més de tres minuts les italianes, que van acabar segones.

Els altres tres catalans que van aconseguir medalla van ser els nedadors Núria Marquès, Òscar Salguero i Sarai Gascón, que juntament amb Iñigo Llopis, en el relleu mixt 4x100 m estils 34 punts, van aconseguir el bronze. Van fer una gran prova i van ser tercers amb un nou rècord d’Espanya de 4:29.39. També en natació, Marian Polo va estar a punt d’aconseguir el bronze en la final femenina dels 50 m lliure S13, en què va acabar quarta; també hi havia Emma Feliu, que va quedar setena. Berta Garcia va ser sisena en la final de 100 m braça SB4. Finalment, Ariel Schrenck va quedar vuitè en la final de 50 metres lliure S9.

Pel que fa a la resta d’atletes catalans, Jordi Morales va perdre en els vuitens de final en tennis de taula en tres sets (3-1) contra el xinès Shuo Yan.