Tennis

Paula Badosa no està gens fina i perd en els quarts

Tennis. L’empordanesa queda sense la semifinal de l’obert dels Estats Units després de perdre per 6-2 i 7-5 amb la nord-americana Emma Navarro

Paula Badosa va quedar eliminada en els quarts de final de l’obert dels Estats Units i va deixar escapar l’oportunitat de passar per primera vegada a les semifinals d’un gran eslam. El seu botxí va ser la nord-americana Emma Navarro, la tretzena cap de sèrie, que va guanyar per 6-2 i 7-5 en només una hora i dotze minuts. L’empordanesa, la 26a cap de sèrie, havia fet un bon torneig a Nova York –la ciutat on va néixer–, però en aquest partit de quarts va estar irreconeixible pel que fa al seu joc. El seu servei no va funcionar, va fer set dobles faltes, va acabar el partit amb 35 errors no forçats i en el segon set quan guanyava per 1-5 va perdre sis jocs consecutius. Emma Navarro jugarà la seva primera semifinal d’un gran eslam, mentre que Paula Badosa haurà de continuar esperant. El seu sostre en els grans eslams són dos quarts de final, aquest a l’obert dels Estats Units i a Roland Garros l’any 2021.

Paula Badosa va començar malament el partit, va cedir el seu primer servei i la nord-americana, de 23 anys, es va situar amb un 3-0 d’entrada. A l’empordanesa no li funcionava el joc que havia mostrat en els partits anteriors i tenia problemes amb el seu servei. Fins al setè joc no va disposar de la seva primera bola de break per igualar el partit, però no va aprofitar les dues ocasions que va tenir i Emma Navarro es va situar amb un 5-2. En el següent joc Paula Badosa va tornar a cedir el seu servei i la nord-americana es va emportar el primer set per 6-2.

El descans entre les dues mànegues va anar bé a la jugadora de Begur ,que en el primer joc del segon set va trencar el servei de la seva rival i es va avançar amb un 1-5 després de fer un nou break en el cinquè joc. El segon set semblava encarrilat, però la nord-americana va tornar a entrar en el partit i d’una manera sorprenent va guanyar els sis darrers jocs de manera consecutiva, trencant tres vegades seguides el servei de Paula Badosa. Emma Navarro va aprofitar la seva primera bola de partit per aconseguir la victòria i accedir a les semifinals del torneig.

Estic molt decebuda amb el meu nivell d’avui [per ahir]. Crec que ella ha jugat genialment i ha portat molt bé la situació i jo he estat un complet desastre
Tenia tantes ganes de guanyar que a vegades això no ajuda
Paula Badosa

DE L’1-5 AL 7-5

En el segon set s’ha avançat amb un 1-5, però ha perdut sis jocs consecutius (7-5)

EL SEU SOSTRE

No ha disputat mai les semifinals d’un gran eslam. Ha jugat dos cops uns quarts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)