Tennis

Del desencís a la glòria a Nova York

Tennis. Aryna Sabalenka, que s’havia quedat amb la mel a la boca en la final de l’any passat, celebra el seu primer títol en l’obert dels Estats Units i tancarà el 2024 amb dos grans eslams

El primer i l’últim de l’any. Aryna Sabalenka, que va començar el 2024 revalidant el títol de l’obert d’Austràlia, va triomfar a l’Arthur Ashe, la pista de Nova York de la qual havia marxat amb un desencís l’any passat, en perdre la final contra Coco Gauff. Una altra nord-americana es creuava en el camí, però aquesta vegada les llàgrimes d’emoció i alegria van ser per a la bielorussa, que va superar Jessica Pegula (5-7 i 5-7). Va ser una bona final, amb girs de guió, fases de domini de l’una i l’altra, com un 0-3 per a Sabalenka en el segon set que semblava deixar la final encarrilada, i els cinc jocs consecutius de Pegula (5-3). “Estava preparant-me mentalment per al tercer set”, va reconèixer després la segona jugadora del món, que va tornar a accelerar i va enllestir la feina.

Amb el seu tercer trofeu d’un gran eslam a la mà, Sabalenka va expressar: “No sé com descriure-ho. Plores, rius, tot alhora. Aquesta és la millor sensació.” El triomf no permet a Sabalenka atrapar Iga Swiatek, número u mundial: “No em concentro en això. Sé que, si en cada torneig puc jugar el meu millor tennis i mostrar aquest esperit de lluita, hi podré tornar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)