Handbol

Jordi Boixaderas, nou gerent del BM Granollers

Substitueix Víctor Vilà, que ha exercit el càrrec els dos últims anys, i ho compatibilitzarà amb la seva tasca habitual com a delegat de l’equip masculí

La junta directiva del BM Granollers ha nomenat Jordi Boixaderas nou gerent de l’entitat en substitució de Víctor Vilà, que ha exercit aquestes funcions els dos últims anys i deixa el càrrec per motius personals. Segons el comunicat de l’entitat vallesana, el nou gerent és una persona de confiança i experiència acreditada en la gestió, que va començar a treballar al BM Granollers l’any 2003. La seva professionalitat i capacitat resolutòria ha estat un valor que el club sempre ha reconegut positivament. Boixaderas exerceix el nou càrrec des de l’inici d’aquesta temporada i ho compatibilitzarà amb la seva tasca habitual de delegat d’equip del Fraikin BM Granollers.

Aquest nomenament arriba en el marc de creixement i consolidació del projecte de club, que tindrà també la incorporació de Pol Blanchart, fill de l’històric gerent del club Pep Blanchart, com a responsable de la Granollers Cup. Pol Blanchart, està format en gestió esportiva i té experiència professional contrastada en esdeveniments esportius. En l’àmbit de comunicació, se suma a l’estructura Mireia Jiménez com a nova responsable. Amb aquests canvis, el BM Granollers referma aquesta nova etapa amb el compromís de professionalització i el creixement de totes les àrees de l’entitat. Així, l’estructura corporativa del BM Granollers la conformaran: Jordi Boixaderas (gerent), Pol Blanchart (responsable de la Granollers Cup i adjunt a gerència), Mercè Blasi: (responsable d’administració) i Mireia Jiménez: (responsable de comunicació). Pel que fa a l’estructura professional de l’àrea formativa la integren: Aleix Caussa (coordinador de la base), Ricard Parera (coordinador de l’escola esportiva) i Judit Viaña (suport a l’àrea d’iniciació). Una novetat del projecte d’Handbol Base és el ‘Pla de millora individual’ en el qual s’integren dins de l’àrea formativa del club: Pau Ventura, Jordi Pedrola, Marc Cañellas i Arnau Ortuño, que també serà el responsable del Projecte Vallbona. La junta directiva té el convenciment que amb aquest nou equip professional el BM Granollers continuarà sent un referent en el món de l’handbol, construint un projecte esportiu i social sòlid i de futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)