Futbol sala

Doble remuntada catalana contra Galícia

L’equip masculí venç per 4-3 i el femení per 3-1 en els dos enfrontaments disputats al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet

La selecció catalana, després d’una doble remuntada, ha sortit triomfadora del doble enfrontament contra Galícia: 4-3 de l’equip masculí i 3-1 del femení. El Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, en la Diada de Catalunya, ha estat l’escenari de la tornada dels dos conjunts quadribarrats, que l’any vinent tindrà continuïtat en terres gallegues.

Àlex Verdejo decideix de doble penal

L’inici del partit masculí ha estat elèctric. Galícia s’ha avançat als 2’. Pachu ha definit a la perfecció un exercici de clarividència de David Pazos. Una transició ràpida d’Albert Cardona segons després ha igualat el duel, però el conjunt gallec ha tornat a prendre la iniciativa (4’). Els dos equips han intensificat la defensa i Catalunya no ha pogut tornar a marcar fins als 19’. Eric Martel ha culminat des del segon pal una jugada d’estratègia. Carlos Lavado ha servit de banda i Àlex Garcia ha fet l’assistència de gol des de l’altre costat. La remuntada catalana ha prosseguit al segon temps amb una acció de talent d’Àlex Verdejo (23’), aprofitant una passada mil·limètrica del seu company a l’Industrias, Marc Tolrà. Adri (30’), amb un col·locat xut llunyà, que ha anat de pal a pal abans d’entrar a porteria, ha tornat a igualar el matx, però altre cop Àlex Verdejo (38’), de doble penal, ha deixat la victòria a casa.

L’equip femení, de menys a més

En el primer duel, el conjunt de Jordi Barrero ha anat de menys a més per acabar doblegant el seu rival en una gran segona part. L’equip gallec ha obert el foc després d’un servei de banda que ha convertit en gol Nere Moldes amb una canonada (15’). A 18 segons pel descans, Arantxa ha restablert l’equilibri amb un xut de falta que ha desviat amb el cap una defensora gallega. En la segona meitat les quadribarrades s’han mostrat molt més conjuntades. Han posat setge a l’àrea rival, però Area, la portera gallega, ha fet intervencions de molt mèrit. La insistència local ha tingut premi. Júlia Peña (34’), de contraatac, ha culminat una gran jugada coral després d’una precisa assistència de Laura Torres. I la capitana Bet Carrasco, després de recuperar una pilota i xutar pràcticament sense angle, ha rubricat el definitiu 3-1 a 5 segons del final, quan Galícia ja atacava amb cinc jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)