Handbol

El Barça s’estrena a la Champions amb victòria contra el Kolstad (30-35)

L’equip blaugrana ha marcat diferències en la primera meitat (13-20) i ha sabut controlar la reacció del conjunt noruec (23-25) després de la represa

El Barça s’ha estrenat en la Champions amb una victòria treballada a la pista del Kolstad (30-35), bastida en una gran primera meitat (13-20). Després d’un bons 40 minuts d’Emil Nielsen (12 aturades) sota els pals, l’aparició de Gonzalo Pérez de Vargas en el tram final ha estat decisiva per aturar la reacció de l’equip noruec, que s’ha arribat a situar a només dos gols dels blaugrana (23-25). Mem (6 gols), Richardson (5) i Frade (5), que ha acabat el partit amb molèsties a la zona lumbar, han estat els màxims anotadors del Barça.

Les primeres aturades de Nielsen i les canonades de Mem han donat la iniciativa al Barça de bon començament (4-9). Sòlid en defensa i efectiu en les transicions el conjunt blaugrana posava una marxa més que el Kolstad. La sortida de pista de Frade, amb molèsties al maluc, i de Petrus, amb un problema al dit, han donat aire al conjunt noruec, que liderat per Lyse ha ajustat el resultat amb un tres i no res (7-9). La reacció local no ha tingut continuïtat i el Barça, amb la recuperació dels dos jugadors, s’ha tornat a activar i ha aconseguit una màxima renda de 7 gols (7-14). Carlos Ortega ha continuat fent rotacions, però l’equip català ha pogut mantenir l’avantatge fins al descans (13-20). També ha disposat de minuts l’extrem esquerre Manuel Ortega, fill del tècnic, que s’ha estrenat en la competició europea i ha pogut marcar en una primera acció de contraatac.

La primera havia anat sobre rodes i la reacció del Kolstad no ha tardat a arribar. El Barça ha patit un parell d’exclusions (Petrus i Janc) i ha vist com Johnsen trobava fissures en l’extrem esquerre per iniciar el camí de la remuntada. El conjunt noruec retallava diferències (22-25) i Ortega no ha tingut més remei que demanar temps mort. Ha fet entrar en pista Richardson, Rodríguez i N’Guessan, i ha col·locat Gonzalo sota els pals. El desavantatge s’ha reduït momentàniament a dos gols (23-25), però el Barça ha aconseguit canviar la dinàmica. Javi Rodríguez ha trencat la sequera catalana i el porter del planter ha fet un parell d’intervencions de mèrit per tornar a activar el joc blaugrana. A partir d’aquí, el Barça ha tornat a recuperar el control i amb la victòria assegurada Ortega ha donat un parell de minuts de joc al central eslovè Domen Makuc, que encara és lluny del seu millor nivell de forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)