Waterpolo

El Sabadell i el valor de jugar a casa

Waterpolo. L’Astralpool buscarà una plaça per a la lligueta de la Champions en la fase preliminar a Can Llong, mentre que el CN Barcelona ho tindrà més complicat en el grup que es disputa a Dubrovnik

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Barcelona comencen demà la seva participació en la fase preliminar de la Champions amb el propòsit d’obtenir la primera plaça, que els atorgaria el bitllet directe a la lligueta de grups. El repte serà més accessible per al conjunt vallesà, que tindrà l’avantatge de jugar a casa, a la Finetwork Aquàtics de Can Llong, i a més tindrà un rival menys. El CN Barcelona, per contra, s’ha hagut de desplaçar a Dubrovnik, on tindrà el Jug, flamant campió de l’Euro Cup, com a màxim candidat per accedir a la fase següent.

El sorteig d’aquesta primera fase va ser fa un mes a Zagreb i ja aleshores el tècnic Quim Colet manifestava la seva satisfacció als micròfons de Ràdio Sabadell: “Estem satisfets perquè ens hem escapat dels cocos que hi havia. Ens han tocat molt bons equips, tenen bon nivell, però hem de fer valer el fet de jugar a casa i la qualitat de la nostra plantilla.” El conjunt vallesà s’estrenarà contra el Pays D’Aix francès, dissabte jugarà contra el Sabac serbi i tancarà la fase diumenge contra l’Ortigia italià.

El grup de Dubrovnik, amb cinc equips, ja comença avui, però el CN Barcelona, que presenta fins a sis cares noves, no s’estrenarà fins demà contra el Dinamo de Bucarest. Dissabte tindrà dos partits i diumenge tancarà aquesta fase contra l’Herceg Novi montenegrí.

Grup A (Dubrovnik)
CNB-D. Bucarest (demà, 20.30 h)
CNB-Banja Luka (dissabte, 10.30 h)
Jug-CNB (dissabte, 18.30 h)
Herceg Novi-CNB (diumenge, 10.30 h)
Grup D (Sabadell)
Sabadell-Pays D’Aix (demà, 19 h)
Sabadell-Sabac (dissabte, 17.30 h)
Sabadell-Ortigia (diumenge, 13.15 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)