Futbol sala

Pito, millor jugador del món del 2023

Els Futsal Planet Awards coronen el pivot brasiler del Barça, que l’any passat va guanyar la lliga, la supercopa i la copa del Rei amb el club blaugrana, a més de la copa Amèrica amb la selecció del seu país

Jean Pierre Guisel Cosa, ‘Pito’, ha guanyat el Futsal Planet Award al millor jugador del món del 2023. Aquest premi és la Pilota d’Or del món del futbol sala i Pito és el tercer jugador del Barça que aconsegueix aquesta distinció després de Ferrão (2019, 2020, 2021) i Sergio Lozano (2013). Javi Rodríguez és l’únic català que ha guanyat el Futsal Planet Award. Va ser el 2005 quan jugava amb el Playas.

El 2023 Pito va guanyar quatre títols: la lliga, la copa del Rei i la supercopa amb el Barça; i la Copa Amèrica amb el Brasil. El pivot brasiler venia de guanyar el pòquer de lliga, copa d’Espanya, supercopa i Champions amb el Barça el 2022, el seu primer any al Club.

Ara mateix Pito afronta el repte, juntament amb Dyego, de recuperar el mundial per a la selecció brasilera, que ha perdut les dues últimes edicions a mans de l’Argentina i de Portugal. En el campionat que es disputa a l’Uzbekistan, el Brasil debuta demà contra Cuba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)