Waterpolo

Festival golejador de l’Astralpool Sabadell contra el Pays d’Aix (17-5)

L’equip vallesà té una gran posada en escena en la fase preliminar de la Champions i deixa enllestida la victòria en els dos primers quarts (10-0)

L’Astralpool CN Sabadell s’ha estrenat en la fase preliminar de la Champions amb un festival de gols contra el Pays d’Aix francès (17-5) en el partit disputat a la Finetwork Aquàtics de Can Llong. Amb una defensa molt sòlida i un ritme molt elevat en les transicions, l’equip de Quim Colet ha fet una declaració d’intencions només començar, ha deixat la victòria enllestida en la primera meitat i només ha abaixat els braços en el tram final (5-0, 5-0, 4-0 i 3-5). El conjunt francès ha demostrat que encara li falta molt rodatge i ha necessitat més de 25 minuts per veure porteria, amb un gol a càrrec del japonès Taiyo Watanabe. Els golejadors locals han estat: Fran Valera (3), Kostas Averka (3), Alberto Barroso (3), Alex Bowen (3), Pep Bonet (1), Vincenzo Renzuto (1), Fynn Schutze (1) , Jan Pérez (1) i Axel Corres (1). El CN Sabadell afrontarà demà (17.30 h) un partit decisiu contra el Sabac serbi, que es va imposar a l’Ortigia per un ajustat 14-13.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)