El Barça té una estrena plàcida en l’Asobal contra l’Osca (39-30)

Aleix Gómez ha anotat 11 gols

El Barça ha tingut un inici de la lliga Asobal plàcid amb una victòria folgada contra el Bada Osca (39-30), que arribava al Palau Blaugrana amb moltes baixes. D’entrada, Carlos Ortega ha donat minuts de joc a Juan Palomino i Domen Makuc, pràcticament inèdits en l’estrena europea contra el Kolstad. El gran protagonista del partit ha estat Aleix Gómez, autor de 11 gols de 14 intents i ovacionat per l’afició quan ha estat substituït als 45 minuts de joc. El Barça, jugant amb intensitat, ha arribat al descans amb un parcial de 19-13 i en la segona meitat s’ha limitat a controlar la renda sense acabar de prémer el peu de l’accelerador. Gonzalo Pérez de Vargas, que havia acabat la primera meitat amb 10 aturades (41%), ha estat substituït en els últims 10 minuts per Filip Saric. També han disposat de minuts Manuel Ortega (3 gols) i Antonio Bazán (1), que s’han estrenat amb el Barça en l’Asobal.