El Barça, sense Mem, supera el Pick Szeged per la mínima (31-30)

Després d’una gran primera meitat (20-12), l’equip blaugrana ha abaixat el llistó i s’ha descentrat amb la lesió l’espatlla dreta del seu capità

El Barça ha sumat la segona victòria en dues jornades de la Champions en un partit amb dues cares contra el Pick Szeged (31-30). Després d’una primera meitat dominadora (20-12), l’equip blaugrana ha abaixat la tensió i s’ha descentrat amb la lesió de Dika Mem, que no ha pogut jugar en els últims 10 minuts de partit. Els gols d’Aleix Gómez i Manuel Ortega han acabat sent decisius quan el conjunt hongarès ja s’havia situat a un sol gol.

L’arrencada blaugrana ha estat espectacular amb un parcial de 4-0 en 3:17 de joc. El Pick Szeged ha començat fred, però mica en mica ha anat entrant en joc i a veure porteria amb més facilitat. El ritme era frenètic i s’ha entrat en una fase d’intercanvi de gols. Un parell d’exclusions hongareses han consolidat el domini blaugrana, que amb Petar Cikusa al comandament i Blaz Janc com a principal braç executor posava una marxa més i elevava la renda fins als 9 gols (18-9). Michael Apelgren s’ha vist forçat a demanar el seu segon temps mort. Amb atacs amb set jugadors, ha frenat momentàniament el ritme local (18-12), tot i que s’ha arribat al descans amb un contundent 20-12.

En la segona meitat, l’exclusió de Thiagus Petrus i les aturades de Roland Mikler, que ha ocupat el lloc de Tobias Thulin sota els pals, han impulsat la reacció del Pick Szeged (22-17). La rèplica blaugrana ha estat immediata i amb un parcial de 4-0 ha tornat a aconseguir una màxima renda de 9 gols (26-17). L’efectivitat de Mario Sostaric des de l’extrem i la lesió de Dika Mem, a l’espatlla dreta després d’un llançament, han descentrat els blaugrana, que veien com el conjunt hongarès retallava diferències a marxes forçades. Carlos Ortega ha fet entrar Emil Nielsen en el lloc de Gonzalo i ha demanat temps mort per reclamar més intensitat defensiva als seus jugadors. Al Barça se li han fos els ploms i el Szeged s’ha situat a un sol gol (29-28) després d’una acció de Bodó. Després de gairebé 10 minuts sense veure porteria, Aleix, amb habilitat des de l’extrem, i Manuel Ortega amb la recuperació d’una pilota han sentenciat gairebé el duel (31-28). Només restava un minuts, però el conjunt hongarès encara ha tingut temps per anotar dos gols i signar el definitiu 31-30 amb una canonada de Bodó a l’últim instant.