Handbol

La Champions torna al Palau

Handbol. El Barça rebrà el Pick Szeged hongarès (20.45 h), que en la jornada inaugural va sorprendre el Magdeburg (31-29)

El campió europeu torna al Palau Blaugrana. El Barça ja va oferir el títol assolit fa tres mesos a Colònia a la seva afició en el partit de la lliga Asobal de dissabte contra l’Osca i el trofeu ja s’exhibeix al costat dels onze anteriors al museu del club català. El Pick Szeged hongarès serà el primer rival (20.45 h, Esport3) al santuari culer en un nou periple europeu quatre mesos i mig després de la visita del PSG (32-31). El Barça i el Pick Szeged arriben a aquesta segona jornada de Champions després d’una gran posada en escena contra el Kolstad (30-35) i el Magdeburg (31-29), respectivament. El triomf de l’equip dirigit des d’aquest curs per Michael Apelgren contra el campió del 2023 és tota una declaració d’intencions. I així ho veu el tècnic blaugrana Carlos Ortega. “El Pick Szeged s’ha reforçat molt bé. Ara juguen molt més ràpid i ha canviat el seu sistema en atac. El seu joc ja no passa tant pel pivot i corren molt més amb dos centrals com Smarason [Magdeburg] i Kukic [Dinamo Bucarest] que dominen molt aquesta faceta. Haurem de ser capaços de frenar-los”, remarca. En el partit contra el Magdeburg van brillar Mario Sostaric, autor de 7 gols, i el veterà porter Roland Mikler, amb 16 aturades i un 44% d’efectivitat.

Respecte al partit contra l’Osca, tornen a la convocatòria del Barça el porter Emil Nielsen i el pivot Luis Frade, dues peces clau en els esquemes de joc blaugrana. A les baixes ja conegudes de Hampus Wanne, Jaime Gallego i Pol Valera s’hi ha afegit Juan Palomino, tocat del genoll dret. El jove extrem del filial Manuel Ortega es manté a la convocatòria i aquest cop s’hi afegirà també el pivot navarrès Antonio Bazán.

LA PRÈVIA

El Pick Szeged s’ha reforçat molt bé i ha canviat el sistema d’atac amb un joc molt més ràpid i dos centrals, com Smarason i Kukic, que dominen molt aquesta faceta
Carlos Ortega
entrenador del barça

Melvyn Richardson, compromès

Amb Domen Makuc fent camí per recuperar la seva millor versió i Pol Valera lesionat, Melvyn Richardson continua sent la primera aposta de Carlos Ortega com a director d’orquestra del Barça. El jugador està compromès a partir del curs vinent amb el Wisla Plock de Xavi Sabaté, però mentre no arribi el moment ho vol donar tot pels colors blaugrana: “Ara no penso en això. Estic focalitzar en el que toca demà [per avui]. Estic molt content aquí i ho donaré tot per aquest club, que m’ha aportat molt. Vull guanyar tots els títols possibles fins que me’n vagi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)