Patinatge

Àlex Fernández es penja la segona medalla d’or júnior en els World Skate Games

El patinador català Àlex Fernández ha rubricat la seva gran actuació amb una segona medalla d’or en la categoria júnior de roller freestyle en els World Skate Games Itàlia. Fernández ha estat el millor en la modalitat d’street i ja havia dominat en park.

Patinatge artístic

En patinatge artístic, en la modalitat de només dansa, el terrassenc Aleix Bou ha estat setè i el vilafranquí Ot Font ha acabat setè. L’andalusa Natalia Baldizzone s’ha penjat la medalla de plata. En la categoria júnior, Joan Jardí ha acabat setè. La valenciana Mireia Montilla ha estat la campiona.

Grups de xou

Avui divendres es disputa la competició de grups de xou petits amb la participació del CPA Caldes d’Estrac. En quartetes hi prenen part l’Artistic Skating Cunit, el CPA Tona i el CP Sant Quirze. Demà dissbate serà el torn dels grups grans amb el CPA Olot, el vigent campió europeu i que defensa el títol mundial, i el CPA Girona, subcampió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)