Patinatge

El CPA Olot revalida l’or mundial amb Mulla’t

Quinze vegades les millors. El CPA Olot s’ha penjat aquesta nit a Rimini, Itàlia, la quinzena medalla d’or mundial en grups gran. El conjunt dirigit per Ester Fàbrega i Ricard Planiol ha tornat a toca el cel amb el programa Mulla’t.

Les garrotxines han aconseguit una puntuació de 42.91 punts (amb una deducció de -0.5 punts) que els ha valgut per firmar una temporada d’or. Des de l’Open fins al Mundial no han caigut de la primera plaça amb el seu programa que representen a sirenes.

El segon i el tercer lloc s’han capgirat respecte l’Europeu. La plata se l’han endut el conjunt italià Cristal Skating Team amb el programa The heaviest mistake (42.1 punts). Les italianes a l’Europeu es penjar el bronze i avui al mundial se l’han canviat amb el Girona. El CPA Girona amb el ball +++ aquest cop s’han quedat la tercera posició amb una puntuació final de 40.75 punts, una gran millora respecte els 33.5 punts que van aconseguir a l’Europeu. Abans de la competició de grups de xou gran, que va ser l’última del dia començant a quarts de deu de la nit, van competir els quartets sènior. Els grups catalans Vortex i Clover van aconseguir la 1a i la cinquena plaça respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)