Patinatge

Quinze vegades les millors

Patinatge. Grups de Xou. El CPA Olot va aconseguir, ahir amb el programa ‘Mulla’t’, el seu 15è or mundial en els World Skate Games a Rimini

Ni un, ni dos, ni tres. L’Olot ja té quinze ors mundials. El conjunt dirigit per Ester Fàbrega i Ricard Planiol va tornar a tocar el cel, ahir a Rimini. Les de la Garrotxa es van penjar l’or en els World Skate Games després de clavar la coreografia que porten aquest curs: Mulla’t. Amb un total de 42.91 punts (amb una deducció de -0.5), les garrotxines, que van sortir les últimes de la nit, van firmar una temporada d’or. Des de l’obert inicial fins al mundial, la seva coreografia de sirenes els ha valgut sempre per a la primera plaça. Una última actuació emocionant perquè, amb aquest ball, fins a una dotzena de patinadores s’acomiadaven del patinatge. A banda de l’or, les garrotxines també van aconseguir una millor puntuació que la de l’Europeu (41.13 punts). Qui també va millorar la seva nota va ser el CPA Girona, aquest curs dirigit per Manel Villaroya i Juliana Giovanardi. Amb el programa ++ van aconseguir una puntuació final de 40.75 punts, que a l’Europeu havia estat de 35.50. Però aquesta millora no els va valdre per tornar a penjar-se la plata. Les gironines es van haver de conformar amb el bronze i la segona plaça va ser per a les italianes del Cristal Skating Team. Abans de la competició de grups de xou gran, l’última del dia començant a quarts de deu de la nit, van competir els quartets sènior. Els grups catalans Vortex i Clover van aconseguir la primera i la cinquena plaça respectivament.

Grups de xou grans
1r CPA Olot 42.91 punts
2r Cristal Skating Team 42.19 punts
3r CPA Girona 40.75 punts
4t Royal Eagles 37.50 punts
5è Division 34.62 punts

L’AS Cunit, campió de grups petits

L’Artistic Skating Cunit es va penjar l’or en grups de xou petits i tanca el cercle després d’haver estat campió d’Europa. Amb la coreografia No Essence, va obtenir una puntuació de 41.53. La medalla de bronze va ser per al CPA Tona amb l’espectacle Eternal Data, pel qual va aconseguir 38.96 punts. L’altre equip català, el CPA Sant Quirze, va acabar cinquè. En quartets júnior, el CPA Caldes d’Estrac va aconseguir la medalla de bronze, completant la bona actuació catalana. El Gondomar gallec va ser el campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)