Tennis

Badosa inicia la gira asiàtica en el WTA de Pequín

Tennis.L’empordanesa, que des de dilluns és la dinovena del món, és la 16a cap de sèrie i està exempta en la primera eliminatòria

Paula Badosa afronta aquesta setmana en el WTA 1.000 de Pequín, torneig que s’allargarà fins al 6 d’octubre, el seu retorn a les pistes després de caure fa tres setmanes en els quarts de final de l’obert dels Estats Units, el seu sostre en un gran eslam, contra la nord-americana Emma Navarro. La tennista de Begur, que no defensa punts en tot el tram final de curs i té una bona oportunitat de progressar, és ara mateix dinovena en el rànquing WTA –sense haver jugat, dilluns va guanyar una posició–i 16a en la race, classificació paral·lela que computa els resultats nets de l’any. Encara aspira, per tant, a lluitar per classificar-se per jugar les WTA Finals, competició que afronten les vuit millors.

Badosa és la setzena cap de sèrie a Pequín i està exempta en la primera eliminatòria. S’enfrontarà demà divendres a la búlgara Viktoriya Tomova, que va derrotar la ucraïnesa Lesia Tsurenko. La polonesa Iga Swiatek, la número 1 mundial, és la gran absent, i Aryna Sabalenka és la primera favorita. La catalana va per la part de baix del quadre i es podria trobar en els hipotètics quarts altre cop amb Emma Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)