Handbol

El Barça vol recuperar el tron mundial

Handbol. Els blaugrana afronten el campionat del món de clubs a Egipte amb la intenció de buscar el seu sisè títol

El campionat mundial de clubs començar avui al Caire (Egipte) amb el Barça buscant el protagonisme i amb l’intenció de recuperar el tron mundial. Els blaugrana són l’equip amb més títols en aquesta competició, abans anomenada Super Globe, amb cinc, però en les tres darreres edicions el campió ha estat el Magdeburg. El Barça va aconseguir els títols els anys 2013, 2014, 2017, 2018 i 2019, va ser el subcampió al 2021 i al 2022 i l’any passat va acabar tercer.

L’actual campió de la champions jugarà en el grup B contra el Sydney australià, campió d’Oceania, demà a les set de la tarda, i l’Al Ahly egipci, l’amfitrió, el diumenge a la mateixa hora. Avui comença aquest grup amb el partit entre els australians i els egipcis (17.30 h). A banda de l’equip blaugrana, l’altre gran favorit és el Magdeburg alemany, que és l’actual campió i que buscarà el seu quart títol de manera consecutiva. Jugarà en el grup C contra el Khaleej (Aràbia Saudita) i el Califòrnia Eagles (Estats Units). El tercer equip europeu, i tercer favorit, és el Veszprém hongarès que jugarà en el grup A i s’enfrontarà al Zamalek (Egipte) i al Taubaté (Brasil). El primer de cada grup i el millor segon es classificaran per a les semifinals, mentre que la resta d’equips jugaran del cinquè al novè lloc.

Les semifinals es disputaran el dimarts 1 d’octubre (16 h i 19 h) i després d’un dia de descans el dijous 3 d’octubre es jugarà el partit per al tercer i quart lloc (16 h) i la gran final del mundial de clubs (19 h)

El Barça, en forma

L’equip blaugrana està en un bon moment en aquest inici de temporada i ja ha guanyat dos títols, la supercopa de Catalunya i la supercopa Ibèrica. En la lliga de campions ha aconseguit tres victòries en tres partits i en la Lliga Asobal ha guanyat els dos primers partits. El Barça té el dubte de Dika Mem, que es va fer una subluxació a l’espatlla dreta en el partit contra el Szeged de la Champions.

Grup A
Veszprém (Hongria), Zamalek (Egipte) i Taubaté (Brasil).
Grup B
Barça, Al Ahly (Egipte) i Sydney (Austràlia).
Grup C
Magdeburg (Alemanya), Khaleej (Aràbia Saudita) i Califòrnia Eagles (Estats Units).
El partits del grup B
Avui
Sydney - Al Ahly 17.30 h
Demà
Barça - Sydney 19.00 h
Diumenge 29
Al Ahly - Barça 19.00 h
La fase final
Semifinals
Dimarts 1 d’octubre 16.00 h i 19.00 h
Tercer i quart lloc
Dijous 3 d’octubre 16.00 h
Final
Dijous 3 d’octubre 19.00 h
-
Els primers de cada grup i el millor segon passen a les semifinals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)