Vela

La falta de vent no deixa completar cap regata de la copa Louis Vuitton

La tercera prova de la final s’ha iniciat però no s’ha arribat a la meta en el temps limit de 45 minuts

La falta de vent ha marcat la segona jornada de la final de la copa Louis Vuitton i no s’ha pogut completar cap de les dues regates previstes. El Luna Rossa Prada Pirelli i l’Ineos Britannia continuen empatats (1-1) i demà es reprendrà la competició si les condicions ho permeten.

A l’hora d’inicia la jornada hi havia vents d’entre 6 i 10 nusos, molt fluixos i que no permeten que els vaixells volin, i la primera regata del dia s’ha anat ajornant. Gairebé dues hores després s’ha iniciat la tercera regata de la final i el vaixell anglès s’ha imposat a la sortida. Les diferències eren mínimes i en els dos primers trams s’han anat passant, tot i que l’Ineos semblava que ho tenia més controlat. En el tercer tram els italians han tingut problemes i han cedit molts de metres, i en el cinquè tram el Luna Rossa ha perdut el vol. Poc després l’Ineos també ha deixat de volar per la falta de vent. El temps ha anat passant i quan s’ha arribat als 45 minuts, el temps màxim per completar la prova, des de l’inici s’ha anul·lat la regata. La segona regata no s’ha iniciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)