Vela

Protagonisme del ‘Luna Rossa’, desqualificat, victòria i empat (2-2)

L’equip italià ha tingut problemes amb les veles i no ha pogut sortir en la primera regata del dia de la copa Louis Vuitton

El Luna Rossa Prada Pirelli ha estat el protagonista de les dues regates d’aquesta jornada de la final de la copa Louis Vuitton, tant en l’apartat negativa com en el positiu i ha acabat la jornada amb un empat (2-2) un cop s’han disputat quatre regates. Abans de començar la primera regata el vaixell italià ha tingut problemes amb les veles i no ha pogut entrar a temps en la zona de la sortida. L’Ineos Britannia ho ha fet i ha iniciat la regata i ha aconseguit la victòria (2-1) per la desqualificació del seu rival.

La segona regata del dia s’ha disputat amb vents superiors als 20 nusos i el Luna Rossa i l’Ineos han donat molt d’espectacle. Des de la pre sortida la lluita ha estat intensa i han estat els italians els que ocupat el primer lloc amb mínimes avantatge de 4 i 6 segons en el pas per les primeres tres boies. Després el vaixell anglès ha cedit temps, però ha reaccionat en l’últim tram, s’ha apropat al Luna Rossa i ha arribat a només quatre segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)