Més esport

Presenten a Girona una eina per al benestar mental dels esportistes

Diversos professionals de la psicologia de l’esport i de l’entrenament esportiu han assistit a la presentació a Girona de M3PAT, una innovadora eina de suport online per al benestar mental dels esportistes. En la presentació, al centre Bewolfish, els doctors Alexander T. Latinjak i Saül Alcaraz han explicat la filosofia i el funcionament d’aquesta eina. El doctor Latinjak destacava la importància de considerar el benestar mental dels esportistes, sobretot quan els clubs no poden permetre’s econòmicament treballar amb psicòlegs directament. “La ignorància sobre els reptes personals dels esportistes no fa que aquests reptes desapareguin”, assegurava.

El doctor Saül Alcaraz deixava clar que M3PAT no és una eina exclusiva per a psicòlegs, sinó que també permet als entrenadors, preparadors físics i coordinadors d’equips identificar quins esportistes necessiten suport i quins objectius generals ha de superar un grup d’esportistes. “M3PAT és una eina psicoeducativa que acompanya i fa un seguiment del creixement personal, permetent a les persones aprofitar allò après en l’esport al llarg de la seva vida i aconseguir un rendiment més elevat en l’esport professional”, deia Latinak.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)