Ciclisme

Sant Vicenç de Castellet serà per primera vegada sortida d’etapa de la Volta

La Volta a Catalunya tindrà una sortida inèdita d’etapa en la seva 104a edició de l’any 2025, Sant Vicenç de Castellet. La població del Bages, que supera els 10.000 habitants, estarà present per primera vegada en la Volta que es disputarà del 24 al 30 de març. Dani Mauriz, alcalde de Sant Vicenç de Castellet, ha explicat: “Acollir la Volta Ciclista de Catalunya al municipi no només és una oportunitat per a mostrar Sant Vicenç al món, sinó que també és un incentiu per a totes les santvicentines i santvicentins a participar i gaudir de l’esport. Amb aquest esdeveniment volem organitzar actes i les activitats destinades a tots els públics per fer que les noves generacions gaudeixin de la pràctica esportiva integrada dins un estil de vida saludable”.

El Director General de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubén Peris, ha mostrat la satisfacció que representa per una prova degana com la Volta, incorporar seus inèdites en el seu recorregut; “El proper mes de març arribarem a la 104 edició d’una prova històrica com la Volta. Incorporar municipis que mai han estat seu de sortida o arribada de la prova sempre és un motiu d’alegria. El ciclisme té una llarga tradició a casa nostra, i el suport dels municipis que acullen la Volta en són el millor exemple. A més, sortir de Sant Vicenç de Castellet ens permetrà tenir moltes alternatives per fer una magnífica etapa a nivell esportiu”.s.ZapfDingbats.Standard*tf.Negre.60*bs.1mm*tx.n

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)