Futbol sala

El Brasil supera l’Argentina (2-1) i suma el sisè títol mundial

El Brasil, dels blaugrana Dyego i Pito, ha recuperat el tron mundial i ha sumat la seva sisena corona en deu edicions després de vèncer l’Argentina del colomenc Sebas Corso per la mínima (2-1) en el campionat disputat a Taixkent (Uzbekistan). Ferrão (5’) i Rafa Santos (12’) han estat els golejadors brasilers enfront una Argentina que només ha pogut marcar en l’últim tram, Matías Rosa als 38’, quan ja havia apostat pel porter jugador.

El primer gol ha sorgit de la connexió entre dos exjugadors del Barça (5’). Marcenio ha servit una falta des de la banda esquerra i Ferrão, jugant-se el físic des del terra i superant el marcatge de Corso en el segon pal ha inaugurat el ball. En la rematada, el pivot de Chapecó s’ha fet mal a la cuixa i ha estat substituït pel seu excompany blaugrana Pito. Argentina ha reaccionat d’immediat, però l’aturada de William en resposta a un llançament de Kevin Arrieta ha estat providencial. El Brasil, en canvi, no perdonava i Rafa Santos ha marcat el segon (12’) amb certa fortuna després que Nicolás Sarmiento rebutgés en curt un fort llançament de Felipe Valerio.

En la segona meitat, el conjunt sud-americà ha continuat persistint, però Williams s’ha mantingut inexpugnable fins que Matías Rosa ha retallat diferències a l’últim instant en un xut que ha desviat lleugerament Dyego.

Ucraïna, tercer

En el partit pel tercer lloc, Ucraïna s’ha mostrat molt més efectiu que la França de Touré i s’ha emportat la medalla de bronze amb una contundent vitòria per 7-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)