El Zodiac Barceloneta inicia la Champions amb una victòria molt clara (18-7)

Els mariners ja dominaven al Vasas de Budapest per 9-1 al descans

El Zodiac Atlètic Barceloneta ha iniciat la seva participació en la fase de grups de la lliga de campions amb una clara victòria per 18-7 (5-1, 4-1, 6-2 i 3-3) contra el Vasas Plaket de Budapest (Hongria). El conjunt barceloní ha tingut la baixa del porter Unai Aguirre, que estava sancionat per l’expulsió en l’últim partit de la Champions de la temporada passada. Álvaro Granados i Roger Tahull han anatiot 4 gols cada un.

El Barceloneta ha iniciar el partit amb ganes, encert en atac i una bona defensa. Després del 5-1 en el primer quart s’ha arribat al descans amb un 9-2, amb n parcial de 8-0 dels barcelonins. El partit ha quedat decidit i en la segona meitat el domini del conjunt local ha continuat i han arribat a guanyar d’onze gols de marge (15-4) al final del tercer quart. A quatre minuts del final ha debutat a la champions el jove porter de 16 anys Bruno Delmas.