Futbol sala

L’Industrias s’estrena amb una gran victòria contra el Palma (4-2)

Els colomencs han fet un gran partit i Povil ha anotat dos gols en els dos últims minuts

L’Industrias Santa Coloma ha iniciat la lliga amb una gran victòria per 4-2 contra el Palma, l’actual campió d’Europa. Els colomencs han fet una gran partit i han sumat els primers punts contra un potent rival. S’han avançat amb un 2-0 amb gols de Marc Tolrà en la primera meitat i de Víctor Pérez en els primers minuts de la segona meitat. L’Industrias ha disposat de bones ocasions per ampliar el marcador, però el conjunt mallorquí ha reaccionat a partir de la mitja hora de joc, i en un minut ha marcat dos gols i ha empatat. El Palma ha buscat la victòria i a dos minuts del final ha atacat de cinc i sense porter, però ha estat el conjunt colomenc el que ha marcat. Povill ha fet el 3-2 a dos minuts del final, i en el darrer minut ha confirmat la victòria amb el 4-1.