Futbol sala

El Barça inicia la lliga amb una derrota a la pista d’El Pozo (5-2)

El Barça de Tino Pérez ha perdut avui per 5-2 a la pista del Pozo Múrcia, el vigent subcampió de lliga, en la seva posada en escena en la lliga. El debut del tècnic en partit oficial s’ha visit marcat per les sis baixes que arrossega l’equip –Sergio Lozano, Pito, Sergio González, Catela, Adolfo i Khalid–amb una factura molt elevada del mundial de l’Uzbekistan.

El Barça s’ha avançat amb un gol d’Antonio en el minut 13. Però el Pozo ha capgirat el resultat en mig minut fatídic amb gols de Marlon i Ricardo. A més, ha fet el 4-1 (23’ i 34’) mitjançant Marcel. El Barça ha buscat el miracle amb atac de cinc a 6:30 del final però David Álvarez ha sentenciat amb el 5-1. El segon gol blaugrana l’ha fet Matheus a1:40 del final.