Vela

El New Zealand respon a la bona sortida de l’Ineos i continua inexpugnable en la copa Amèrica (4-0)

Després de dos primers trams molt anivellats, l’equip neozelandès s’ha tornat a distanciar del seu rival

L’Emirates Team New Zealand continua inexpugnable per a l’Ineos Britannia en la final de la copa Amèrica de Barcelona i avui ha certificat el seu quart punt que el deixen una mica més a prop de la seva cinquena copa de les 100 guinees, tercera de consecutiva. La victòria final serà per al primer AC75 que arribi als 7 punts. Demà hi haurà jornada de descans i dimecres es reprendrà la competició amb dues regates més.

Tot i l’equilibri al pas per les dues primeres portes, el sindicat neozelandès ha tornat a imposar la seva magistral estratègia i ha començat a marcar territori abans de la meitat de la regata. Amb continus encreuaments i alternances, els dos equips han completat el primer tram amb un registre idèntic (4:36). La dinàmica s’ha mantingut en el segon. La igualtat i un creuament dels kiwis ha provocat una protesta de l’Ineos que no ha prosperat. Al pas per la segona porta, ja amb el lideratge del New Zealand (8:25 i 8:28), la regata era totalment oberta, però en el tercer tram el Taihoro ja ha començat a guanyar terreny al seu rival (13:53 i 14:06). Amb una execució impecable i un rumb molt consistent, l’equip de Peter Burling ha tornat a posar la directa i ha arribat a meta en 26:50, amb 23 segons de marge respecte del seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)