El CN Barcelona fulmina el Sabac amb un parcial final de 7-1 (14-9)

L’equip cenebista ha anat a remolc del seu rival durant tres quarts, però en els últims minuts ha tingut una reacció fulgurant

El CN Barcelona, amb un parcial de 7-1 en l’últim quart, ha tombat la resistència del Sabac serbi (14-9) i ha refermat el lideratge del grup D de l’Euro Cup. L’equip cenebista ha anat a remolc del seu rival durant tres quartes parts del partit (1-2, 3-2, 3-4 i 7-1), però en l’últim període tot li ha anat de cara i el conjunt balcànic ha acabat baixant els braços. Javier Gorria, amb 4 gols, i Pol Gomà, amb 3, han estat els màxims anotadors de l’equip local.

L’encert de Luka Pljevancic, autor de dos gols, i les aturades Pavle Gavrilovic han marcat els primers minuts de joc. A l’últim segon, però, Javier Gorria ha caçat una pilota davant de porteria per signar l’1-2 del primer quart. El CN Barcelona ha fet un pas endavant en el segon quart i amb els gols de Mart Bastiaan Van der Weijden, amb un xut ajustat al pal, Pol Gomà, de penal, i Kas Te Riele, en superioritat, ha pogut arribar al descans llarg amb empat en el marcador (4-4).

Més efectiu en les superioritats, el conjunt serbi ha posat la directa després de la represa i ha obert forat amb un parcial de 0-3 (4-7). L’equip d’Andrei Iosep ha reaccionat i ha escurçat diferències gràcies als gols de Pol Gomà, Ramiro Veich, en transició, i Javier Gorria. Així s’ha arribat a l’últim període amb un ajustat 7-8. El guió del partit ha fet un gir radical en els últims 8 minuts. Als 26 segons, Pol Prat ha empatat de penal i a partir d’aquí s’ha iniciat el festival cenebista. Els gols han anat caient a la porteria sèrbia i en l’altre bàndol Oscar Matarredona s’ha mantingut pràcticament inexpugnable. Gorria i Veich tornaven a veure porteria (10-8). Andrija Korac ha donat aire al seu equip (10-9), però el CN Barcelona ja anava embalat i amb les dianes de Pol Daura, la quarta de Gorria, la segona de Prat, i la tercera de Gomà han certificat el definitiu 14-9.