Futbol sala

Antonio marca a 10 segons del final i el Barça guanya el primer partit (3-2)

Els blaugrana superen el Manzanares en un partit molt ajustat

Antonio ha marcat el 3-2 a 10 segons del final del partit contra el Manzanares i el Barça ha sumat la seva primera victòria en la lliga. Els blaugrana no han estat del tots inspirats en la primera meitat, però han lluitat fins el darrer instant i han aconseguit l’objectiu de sumar els primers punts. Dos gols d’Antonio i un de Touré han donat el triomf als blaugrana.

El Barça ha començat amb ritme, però a mesura que han passat els minuts l’ha perdut i un contraatac del Manzanares en el minut 15 ha significat el 0-1. Els blaugrana han reaccionat i han buscat l’empat abans del descans, però amb aquest mínim resultat s’ha arribat al descans. En la segona meitat el Barça ha continuar creant ocasions en atac i el Manzanares ha buscat els contraatacs. En el minut 29 Touré en una gran jugada ha empatat el partit, i tres minuts després Antonio ha marcat el 2-1. En els darrers sis minuts el Manzanares ha atacat de cinc i sense porter. El Barça ha disposat d’un doble penal en el minut 37, però Dyego l’ha enviat fora. A menys d’un minut i mig del final Gabriel ha empatat (2-2). Ara ha estat el barça el que ha atacat de cinc i Antonio ha aconseguit el gol de la victòria a 10 segons de la fi.