El Barça va per feina contra el Viveros Herol Nava (29-43)

A la mitja part l’equip blaugrana ja dominava per 12-22. Gonzalo Pérez de Vargas, amb 19 aturades i un 41% d’encert, ha estat un dels destacats del partit

El Barça s’ha regalat un festí de gols (29-43) a la pista del Viveros Herol Nava, invicte fins avui a casa, però que no ha pogut oferir resistència davant del vendaval de joc i la velocitat del lider, en la sisena jornada de la lliga Asobal. El tècnic del Barça Carlos Ortega ha pogut dosificar els seus jugadors amb vista a la pròxima cita de la Champions, dijous al Palau Blaugrana contra el Magdeburg (20.45 h). Gonzalo Pérez de Vargas, amb 19 aturades (41%), i Domen Makuc, amb 8 gols de 9 intents, han estat els jugadors més brillants d’un triomf totalment coral dels blaugrana.

El Barça ha engegat a tota velocitat. Amb bones intervencions de Gonzalo sota els pals i amb gols fàcils de contraatac, l’equip blaugrana ha començat amb un parcial de 5-11 en poc més de 10 minuts. El Nava ha tingut una mínima reacció (7-11), però el Barça s’ha tornat a posar en mode piconadora i ha arribat al descans amb la feina feta (12-22). En el primer temps han destacat les 12 aturades de Gonzalo, amb el 50% d’encert, mentre que en atac han brillat Aleix Gómez i Domen Makuc, amb 6 i 5 gols, respectivament.

Amb el partit decidit, la segona part no ha tingut més història. El Barça ha continuat a velocitat de creuer en una segona part que s’ha convertit en un intercanvi de gols fins al definitiu 29-43.