El Granollers s’exhibeix en la segona part

Handbol. Amb una defensa incommensurable i un ritme de vertigen passa per sobre del Silkeborg (20-8) i es referma en el segon lloc de grup

Granollers 36 Silkeborg 27

FRAIKIN BM GRANOLLERS:Rodríguez; Moyano (1), Romero (5), Deumal (1), Rey (1), Urdangarin (3), García (3, 1p.) –set inicial–; Panitti (p.s.), Montoya (8), Freitas (1), Domingo (5), Guijarro (1) i Castillo (7).BJERRINGBRO-SILKEBORG:Lovkvist; Boldsen (3), Lauge Schmidt (5), Lyngaard (5), Lenbroch (3), P.B. Christensen (4), Olsen (1) –set inicial–; Larsen (p.s.), Astporsson (3 p.), Toft Hansen (1), N.D. Christensen (2) i Sand.PARCIALS:2-3, 4-7, 7-10, 11-13, 13-15, 16-19; 19-20, 21-22, 24-23, 29-23, 34-25 i 36-27.ÀRBITRES:Cindric i Gonzurek. Exclusions: Castillo (5’), per part del Granollers; i P.B. Christensen (22’) i Toft Hansen (30’), per part del Silkeborg.PÚBLIC:Uns 1.200 aficionats.

El Fraikin BM Granollers va exhibir l’esperit de les grans jornades de la lliga europea i amb una segona part pletòrica va passar com un piconadora per sobre del Bjerringbro-Silkeborg en un partit clau per a la segona plaça de grup. L’equip danès va dominar en la primera meitat (16-19), però en la segona, amb un parcial de 20-8, el partit es va girar com un mitjó. Una defensa incommensurable i un ritme de vertigen van impulsar el Granollers cap a una victòria molt valuosa per nou gols de marge, que poden ser decisius amb vista a la pròxima jornada, dimarts vinent en terres daneses.

La posada en escena va ser clarament per al Silkeborg. El Granollers es va ofuscar a connectar amb el pivot i l’equip danès, recuperant pilotes, el va fustigar amb gols fàcils de contraatac. El parcial escandinau va ser contundent: 2-7. Antonio Rama es va veure forçat a demanar temps mort i l’equip va reaccionar, tot i que al descans el domini era visitant. En la segona meitat l’equip vallesà, amb la intervenció de Gerard Domingo, va elevar el llistó defensiu i el partit va canviar radicalment. Les aturades de Panitti, els contraatacs de Romero, l’aportació de Domingo als dos costats de la pista i l’experiència d’Antonio Garcia van capgirar el resultat (24-22), amb el Palau d’Esports a màxima ebullició. Amb Lauge Schmidt (cinc gols a la primera meitat), assegut a la banqueta amb problemes físics, el Granollers va imposar el seu ritme i amb un joc frenètic va obtenir una màxima renda de deu gols (36-26). Ferran Castillo, desplegant tot el seu arsenal ofensiu, i Ivan Montoya es van afegir a la festa en una segona meitat per emmarcar.

Quan les coses surten així de bé, poques coses pots dir. S’ha de felicitar tota la plantilla perquè ens ha sortit un partit rodó