Tennis

Nova passa endavant del Club Tennis d’Aro

El passat cap de setmana, el Club Tennis d’Aro es va proclamar subcampió del campionat d’Espanya absolut masculí per equips.Els empordanesos van perdre una ajustada eliminatòria contra el Cercle Sabadellés 1856. Arribant a la final, el Club Tennis d’Aro accedeix a la fase de promoció a Primera Divisió, que se celebrarà el proper 17 de novembre. L’equip del Club Tennis d’Aro, format íntegrament i entrenat a les instal·lacions del club sota la direcció de Magister Tennis, destaca per la participació en aquesta promoció a Primera Divisió Masculina que el club titlla “d’assoliment històric”, ja que és la primera vegada que el club Aro arriba tan lluny.

Alguns dels integrants d’aquest equip júnior masculí, format per Maksym Kalabishka, Nathan Walters, Alex Cracana, Hugo Palomar i David Biosca, ja van aconseguir el tercer lloc en el torneig disputat per equips a Saragossa el passat mes de juliol. Aquest grup de tenistes és entrenat diàriament per Ferran Ventura (exjugador ATP) i Javier “Dudu” Duarte, excapità de la Copa Davis de la Selecció Espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)