El Barça continua intractable i supera el Magdeburg per 32-26

En un partit molt complet en totes les facetes del joc, l’equip blaugrana ha manat des de l’inici i al descans ja dominava per 16-11

El Barça ha superat amb autoritat la seva antiga bèstia negra, el Magdeburg (32-26), i després de sis jornades continua intocable al capdavant del grup B de la Champions. Amb una actuació totalment coral i un joc molt complet en totes les facetes, l’equip blaugrana ha portat la iniciativa des de bon començament i ja ha arribat al descans manant per 16-11. El Magdeburg, curt d’efectius per les lesions, no ha tingut en la segona part ni arguments ni capacitat per capgirar el marcador. El màxim anotador del partit ha estat Aleix Gómez, amb 8 dianes.

Les aturades d’Emil Nielsen i els gols d’Aleix Gómez i Petar Cikusa en transició han marcat els primers minuts de domini blaugrana (6-2). Bennet Wieger ha demanat temps mort per aturar aquesta dinàmica. L’entrada d’Albin Lagergren ha donat aire al Magdeburg, que ha vist porteria amb més claredat i ha pogut escurçar diferències fins al 9-8. Les aturades de Nielsen i les canonades de Dika Mem han tornat a donar un altra embranzida als blaugrana (12-8), que amb les rotacions han arribat amb més energia en el tram final per signar un parcial de 16-11 al descans.

Amb Domen Makuc com a director d’orquestra, el Barça ha sabut gestionar la seva renda durant tota la segona part, amb rendes que han oscil·lat entre els 5 i els 7 gols. En atac ha estat especialment inspirat Aitor Ariño, que ha anotat 5 gols des de l’extrem. En l’intercanvi final, el Barça ha acabat certificant el triomf per 32-26.