L’EPlus Catalunya venç l’Ethnikos (9-6) i passa als quarts de l’Euro Cup

Les barcelonins han fet un gran segon quart i han encaminat la victòria

L’EPlus Catalunya s’ha classificat de manera brillant per als quarts de final de l’Euro Cup, en la seva estrena en la competició europea. En l’última jornada de la segona ronda de classificació ha guanyat per 9-6 (1-1, 4-0, 2-3 i 2-2) l’Ethnikos grec i ha finalitzat en la segona posició del grup B d’aquesta fase que s’ha disputat a Berlín.

Una gran segon quart amb bones accions defensives i molt d’encert en atac les barcelonines han decantat al partit amb un parcial de 4-0 i s’ha arribat al descans amb un 5-1. L’Ethnikos, que ja estava classificat, ha reaccionat en la segona meitat, però només ha pogut ajustar una mica el resultat.

Clara Díaz ha marcat tres gols, mentre que Berta Pascula, Toula Falvey i Katherine Rogers n’han fet dos cada una.