Futbol sala

L’Industrias Santa Coloma reafirma el moment dolç

Futbol sala. L’equip colomenc derrota el Barça amb un gol de Verdejo 49 segons després del xiulet inicial i fa vibrar el Pavelló Nou arrodonint un gran inici de curs

Industrias 1 Barça 0

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja, Corso, Àlex Verdejo i Leandrinho –equip inicial–; Povill, Nil, Marc Tolrà i Puigvert.BARÇA:Dídac, Erick, Tourè, Matheus i Àlex -equip inicial-; Antonio, Fits, Sergio Lozano i Dyego.GOLS:1-0 (’1) Verdejo.ÀRBITRES:García Donas i López Galiano.

L’Industrias Santa Coloma va guanyar ahir amb mereixement el derbi català contra el Barça per 1-0 i va fer vibrar el Pavelló Nou arrodonint un gran inici de curs en què acumula dos triomfs i un empat i s’aferma a la part alta de la primera divisió. Una defensa impecable i un gol d’Àlex Verdejo en el primer minut van minimitzar el Barça –un triomf i dues derrotes–, que a pesar del retorn prometedor de Sergio Lozano, que va ser el millor del seu equip, va ser inferior i va veure com li faltava pólvora al davant. Sense treure mèrit al conjunt de Xavi Closas, l’equip de Tino Pérez, és evident, nota les baixes de Pito, Catela, Adolfo i Sergio González, i també la ressaca mundialista. El grup no ha pogut fer una pretemporada normal amb el seu nou tècnic.

Sigui com vulgui, Àlex Verdejo va marcar l’1-0 quan només s’havien jugat 49 segons de derbi engaltant la pilota en un servei de córner en una jugada d’estratègia. L’Industrias va manar en els primers minuts i hauria pogut eixamplar l’avantatge. Al Barça, en canvi, li costava trenar jugades i les accions de Fits cobrint la pilota eren la seva única alternativa. El partit es va anar igualant i, en el tram final del primer període, el Barça va disposar de dues grans oportunitats a pilota aturada. Matheus va estat a punt d’empatar en una falta indirecta a boca de canó que un jugador local va treure a la mateixa línia de gol, i Borja va aturar un doble penal a Antonio en la sisena falta de l’Industrias.

El Barça no va aclarir res en atac en els primers 10 minuts del segon temps i l’Industrias, més conservador, va estar a punt de celebrar el segon en una acció per la banda de Povill. Impulsat per Lozano, l’equip blaugrana va millorar i va insistir més sobre la porteria de Borja –Touré, al pal– sense tenir les idees gaire clares. Veient el panorama, Tino Pérez va ordenar atac de cinc 4 minuts abans del final, però no li va donar fruits. Povill va estavellar la pilota al pal sense porter quan ja es cantava el gol.