Més esport

PATINATGE ARTÍSTIC

MUNDIAL JÚNIOR

Faiges i Ventura aspiren a tot

Amb el permís de les italianes, la reusenca i la de l'Aldea figuren entre les favorites

La patinadora del Reus Deportiu Mireia Faiges i la del CP l'Aldea Júlia Ventura disputaran a partir de demà a Portimão (Portugal) el mundial júnior de patinatge artístic. Faiges hi partirà com una de les favorites després d'haver obtingut el subcampionat europeu júnior l'estiu passat a Vic en una competició en què Júlia Ventura va obtenir el quart lloc. La campiona va ser la italiana Chiara Colpo i el bronze se'l va endur una altra italiana, Valentina Mariotti. Faiges i Ventura faran el disc curt el dijous, i divendres completaran el programa lliure amb el disc llarg.

El cap de setmana, els dies 27 i 28, es disputaran els grup de xou amb la participació dels actuals campions i subcampions europeus de grups grans, el CP Olot i el CP el Masnou. El CP Sant Celoni i el PA Blanes competiran en grups petits.

El torn dels patinadors sèniors serà des del dia 29 fins a l 4 de desembre, i el representant de la demarcació de Tarragona serà el patinador del Reus Deportiu Xavier López. També hi competirà l'actual campió europeu de lliure i subcampió de combinada Manel Pérez (CPA Tona), mentre que en noies hi seran Alba Pérez (CN Terrassa) i les patinadores del Ripollet Isabel Repullo i Carla Nonell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)