Natació

NATACIÓ

EUROPEU EN PISCINA CURTA

Cabello, fora del podi en l'últim sospir

L'objectiu d'Alan Cabello de pujar per tercera vegada consecutiva al podi dels 200m estils d'un europeu en piscina curta va frustrar-se en el darrer instant. Ahir, en l'estrena de la competició a Eindhoven, Dinko Jukic, un dels noms propis de la prova, li va arrabassar en l'últim tram de lliure el bronze que havia assolit en les anteriors cites de Rijeka 2008 i Istanbul 2009. El del CN Sant Andreu, quart amb un registre en la final d'1:55.06 –a distància del seu rècord estatal, amb poliuretà, d'1:53.04– va quedar a 13 centèsimes del temps de l'austríac d'origen croat (1:55:06), que va estar acompanyat al podi per l'alemany Markus Deibler (1:53.25) i el lituà Vytautas Janusaitis (1:54.07), primer i segon respectivament.

El petit dels germans Cabello, que havia accedit a la final amb el tercer millor registre de les sèries matinals (1.56.14), va anar de menys a més durant la final fins a situar-se tercer –rere Deibler i Janusaitis– després del tram de braça, en el qual marca diferències. Per contra, la distància acumulada respecte a Jukic no va ser suficient, ja que en els últims 100 metres de lliure aquest va anar retallant fins a prendre-li el bronze en la darrera braçada. A l'alellenc, però, encara li queden ocasions de treure's el mal gust de boca a Eindhoven, començant pels 400 m estils d'avui.

Ignacio, sense final.

Un altre punt d'interès de la jornada inaugural era l'actuació de Judit Ignacio en els 200 m papallona femenins. La del CN Sabadell, campiona europea júnior de la prova, no va poder fer l'esperat salt qualitatiu que hauria suposat accedir a una final continental absoluta i es va haver de conformar amb la dotzena plaça de les sèries amb 2:10.46. Un registre que no està gaire lluny de la seva millor marca (2:10.09), però que no és suficient per treure plaça de finalista en un context més competitiu.

Més discreta va ser l'actuació de l'andalús del CN Sant Andreu Melquíades Álvarez, 20è en els 100 m braça masculins (1:00.47).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)