Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA

La teràpia del treball

El SPiSP, penúltim classificat, va dedicar la setmana passada a agafar volum físic

L'equip ha digerit bé la derrota desgraciada contra el Barça i dissabte visita el Palma

Alberto Toribio
TÈCNIC DEL SPiSP
«No tenim problemes en el sentit d'oblidar la derrota contra el Barça de la darrera jornada perquè vam fer el millor partit a casa, tot i que vam caure quan guanyàvem per 14-10. Això va er circumstancial i fruit dels errors puntuals. La clau del partit, però, va ser que van sortir massa relaxats en el tercer set després de jugar un segon molt bo»

En comptes de fer vacances, el Sant Pere i Sant Pau va aprofitar tota la setmana passada per acumular la càrrega física necessària que li permeti aguantar la resta de la temporada. La situació de l'equip, penúltim i en zona de descens, aconsella el màxim treball possible i el grup només es va aturar la setmana de Nadal a diferència del seu pròxim rival, el Palma, que fins aquest dilluns no es va reincorporar als entrenaments. «Sempre hi ha una doble lectura. Pot ser que arribis molt fresc i amb les idees molt clares o que notis massa els dies d'aturada. Espero que al Palma li pesi la inactivitat.» El partit és molt complicat per als tarragonins, ja que els balears han superat amb escreix les expectatives i amb 8 victòries en 10 partits són quarts. A més, van ser capaços de desfer-se del Sòria en la novena jornada i també van superar a l'Unicaja (3-2) en el segon partit. El Palma té molta força a la zona central amb l'aportació de l'exjugador del SPiSP Marcos Dreyer i de la jove perla del planter balear Jorge Fernández, que va jugar el mundial amb Espanya.

Nou rècord de la lliga.

Malgrat la derrota contra el Barça (2-3) de la darrera jornada abans de l'aturada, en el capítol estadístic cal remarcar l'actuació de l'oposat argentí del SPiSP Christian Imhoff, que va anotar 44 punts, el rècord de tots els equips de la present temporada. Malauradament, el club tarragoní no va enviar a la federació l'estadística i el jugador es va quedar sense la possibilitat de rebre l'MVP de la jornada. De tota manera, el camí correcte que ha de buscar l'equip és el del segon set d'aquest partit, quan a més rendibilitzar les rematades d'Imhoff, va diversificar els atacs.

Toribio, escollit millor tècnic per la FCVB

La federació catalana va escollir dilluns a la nit a Lloret de Mar a Alberto Toribio com a millor tècnic de l'exercici passat. L'entrenador de Valladolid va situar el conjunt tarragoní en la tercer posició de la superlliga, la millor classificació de la història del club. També estaven nominats Daniel Pacheco, per l'ascens del Sant Cugat femení a la superlliga 2; Anna Mampel, que dirigeix el Cornellà en la primera estatal femenina i va obtenir el títol del grup C, i Jordi Català, quart en la superlliga femenina 2 amb el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)