Ciclisme

CICLISME

Cervantes venç a Camp Clar

El CJAM CKT-Novatec de Santa Oliva va tenir una gran actuació diumenge en la cursa social de Camp Clar. A més de vèncer l'etapa gràcies a Jordi Cervantes, el conjunt penedesenc es va adjudicar la classificació per equips. La cursa, de 83 quilòmetres, va comptar amb la participació de 140 ciclistes i hi va haver nombrosos intents d'escapada que no van reeixir. Tot i això, el pilot es va fraccionar en l'ascensió al Coll de la Teixeta, quedant al capdavant una trentena de corredors per afrontar el coll de la Batalla. Després d'un ràpid descens i quan semblava que tots disputarien l'esprint, un atac de quatre ciclistes a la carretera de Constantí va provocar un tall de 35 segons. En la meta, Jordi Cervantes va imposar la seva punta de velocitat davant de Jaume Morales, Marc Vilanova i Alejandro López. A 27 segons apareixia el grup perseguidor encapçalat pel morellenc l'Eric de Miguel i a més de 7 minuts la resta de corredors.