Voleibol

VOLEIBOL

El Múrcia supera el Barça i s'endú la copa Princesa disputada a Salou

El Múrcia es va adjudicar ahir la quarta edició de la copa Princesa, el trofeu que enfronta els millors equips de la segona màxima categoria del voleibol femení estatal, en superar amb autoritat el Barça per un clar 0-3 al pavelló municipal d'esports de Salou. Més de 800 persones gairebé van omplir la graderia i van poder gaudir d'un gran espectacle. La igualtat va ser la tònica predominant en el primer parcial, però els atacs de Patricia Barrio van permetre les murcianes agafar un mínim avantatge que els va donar el primer set. En el segon, el Múrcia va ser clarament superior i ràpidament es van escapar en el marcador, amb una màxima diferència de vuit punts (8-16). En el tercer, un nou parcial de sortida de 8-16 deixava la final gairebé sentenciada. El Barça va treure el coratge i va empatar a 24, però en el moment clau, el Múrcia va sentenciar. Sara Pérez va ser escollida MVP de la competició.

BARÇA - MÚRCIA 0-3

CVB BARÇA: Mireia Carmona, Laia Rejane, Anna Espadalé, Viviane Souza, Lara Raspall, Sandra Walsh. Laura Carmona, Raisa Moll, María Segura.

VOLEY MÚRCIA: Sara Pérez, Patricia Barrio, Jéssica González, Rabeccka Gonyo, Irene Subiela, Beatriz Jiménez. Ángela Lobato.

PARCIALS: 23-25, 18-25, 24-26.

ÀRBITRE: Ortega i Alcaraz (València).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)