Esport i política

POLÍTICA ESPORTIVA

Joan Fontserè dirigirà el CAR

Substitueix Francesc de Puig, que exercia des del 1995 i havia estat aspirant a secretari general

Joan Fontserè i Pujol (Sant Feliu de Codines, 1974) és el nou director del centre d'alt rendiment de Sant Cugat del Vallès en substitució de Francesc de Puig, que ocupava el càrrec des del 1995, quan va rellevar el primer director, Joan Antoni Prat. Després de les eleccions, el nom de De Puig havia estat relacionat amb la secretaria general de l'Esport, càrrec que va ocupar finalment Ivan Tibau. Precisament per això, en alguns sectors ha sorprès el relleu de De Puig sense que hagi transcendit si tindrà alguna altra responsabilitat.

Joan Fontserè havia estat regidor d'Esports i Hisenda a Sant Feliu de Codines (1999-2003), d'on és vicepresident de l'agrupació local del CDC. Diplomat en Empresarials i Relacions Públiques per la UB i màster en gestió financera, ha repartit la seva vida professional entre l'àmbit del motociclisme i del màrqueting esportiu. Va ser responsable comercial de l'empresa Topfun, amb vinculació a les marques Gas Gas i Sherco, i ha estat director de nous negocis d'Octagon, multinacional americana dedicada a la promoció d'esdeveniments esportius (golf, tennis, motor, atletisme) i a la representació d'esportistes, amb delegació a Sant Sadurní d'Anoia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)