Esport i política

JOCS MEDITERRANIS

«Gràcies Tarragona, anem cap al 2017»

Convençut d'obtenir els Jocs l'octubre vinent, Ballesteros se sent satisfet del procés, que diu que ha servit per comprovar la solidesa del projecte

Josep Fèlix Ballesteros
ALCALDE DE TARRAGONA
«La lluita pels Jocs del 2013 ha estat un procés excepcional, però tot i això hi ha coses que no ens han agradat. Hem enviat una queixa al COI perquè la traslladi al CIJM, perquè no pot ser que una votació d'aquestes característiques la filtri France-Presse. Hi posem l'accent. Ens vam presentar pel 2013 perquè el CIJM ens va suggerir que ens hi presentéssim i això ens ha permès comprar un bitllet que té molts números de sortir el 2017. El resultat de dimecres deixa ben clar que el 2017 farem els Jocs, no en tinc cap dubte»
Alejandro Blanco
PRESIDENT DEL COMITÈ OLÍMPIC ESPANYOL
«Tarragona ha donar una imatge positiva i ha fet un treball sensacional en una situació crítica per la renúncia de Vólos. Ara està en la millor disposició per guanyar els Jocs del 2017»

Josep Fèlix Ballesteros, l'alcalde de Tarragona, creu que la frase que defineix millor tot el que ha passat en les darreres setmanes des que es va saber que Vólos no podria organitzar els Jocs del 2013 és «gràcies Tarragona, anem cap al 2017». Ballesteros, que està absolutament convençut que la ciutat serà l'elegida per organitzar els Jocs Mediterranis del 2017 el dia 14 d'octubre a Mersin en l'assemblea general ordinària del CIJM, va reiterar l'alleugeriment que li va suposar que fos la ciutat turca l'escollida pel 2013 en comptes de Tarragona, però va criticar la manera com s'havia sabut la notícia. «Hem enviat una queixa al COI perquè la traslladi al CIJM, perquè no pot ser que una votació d'aquestes característiques la filtri France-Presse.»

L'alcalde va remarcar que tot el que ha passat en les darrers setmanes ha servit per adonar-se del suport incondicionals de les institucions i de les subseus. «Hem comprovat la solidesa del nostre projecte», va afirmar l'edil socialista, que espera dur a a terme «el cent per cent» dels projectes que apareixen en el dossier de la candidatura pel 2017.

En un to més distès, Ballesteros va admetre que a pesar que no trobaven normal el fet de no saber el resultat de la votació, no volien burxar la ferida ni fer cap mena d'impugnació, perquè la derrota ja els estava bé, no fos cas que hi hagués alteracions.

L'alcalde també va mostrar-se orgullós de la difusió que havia tingut el procés d'elecció de la seu del 2013, ja que, en aquesta ocasió, havia traspassat a bastament l'àmbit local. Només calia veure com estava dimecres la seu de plena de periodistes per adonar-se que el nombre era molt superior a les convocatòries habituals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)