Esport i política

JOCS MEDITERRANIS

Blanco: «Tarragona tindrà els Jocs del 2017»

El president del COE remarca que la ciutat ara té un valor afegit

Diu que li confereix el fet d'haver-se presentat pel 2013

Alejandro Blanco
PRESIDENT DEL COE
«Sempre he defensat que, a mi, la candidatura tarragonina em va arribar al cor de seguida que me la van presentar. Aquí es nota que hi ha voluntat real de fer els Jocs»
«Ara, l'estratègia que ha de seguir la candidatura és visitar, visitar i visitar gent»
Josep Fèlix Ballesteros
ALCALDE DE TARRAGONA
«Tot allò que és possible fer, ho farem. Tenim un projecte sòlid i unànime»

Alejandro Blanco, el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), va reiterar ahir en una compareixença pública a l'ajuntament de Tarragona que els Jocs del 2017 no es poden escapar. «Tarragona tindrà els Jocs Mediterranis del 2017», va sentenciar en la part final de la seva intervenció. Abans, havia elogiat la solidesa del projecte tarragoní i el valor afegit que ha suposat atendre les peticions del president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, Amar Addadi, i presentar-se a l'elecció d'emergència pel 2013 que finalment es va endur la ciutat turca de Mersin: «Ens ho van demanar, i per això no ho considero una derrota. Ara, en canvi, tots els comitès olímpics ja saber quin és el projecte de Tarragona. Precisament ens ho van demanar perquè la comissió avaluadora va veure com estava Tarragona i que podia assumir els Jocs.» El president del COI, que posteriorment va fer una reunió de treball amb el comitè de candidatura i les subseus, va admetre que l'opció tarragonina sempre li havia fet molt bones sensacions: «Sempre he defensat que, a mi, la candidatura tarragonina em va arribar al cor de seguida que me la van presentar. Aquí es nota que hi ha voluntat real de fer els Jocs Mediterranis.»

L'acte el va obrir l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, que va agrair la presència de Blanco per «donar el tret de sortida de la nova singladura de la candidatura quan demà passat marxa als Estats Units»: «Avui simbolitzem el quilòmetre zero.» Ballesteros també es va referir al fet que el triomf de Mersin no suposa cap derrota per a Tarragona, «ni tan sols dolça», i va remarcar el suport del COE: «Tot el que fem ho fem de la mà del COE, sota la seva tutela. Aquesta unitat d'acció amb el COE, les administracions i les subseus ha estat fonamental per ser on som ara.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)