Esport i política

POLIESPORTIU

El Reus demana la coberta de la fira

Vol comprar el sostre del recinte firal ara que es trasllada per cobrir les pistes poliesportives exteriors a un cost raonable

El Reus Deportiu ha proposat a l'Ajuntament adquirir la coberta del recinte firal provisional de l'avinguda del Comerç, ara que la fira ja es trasllada al nou palau del Tecnoparc, per poder cobrir així les pistes poliesportives descobertes i poder treure-hi més rendiment quan hi ha inclemències meteorològiques. D'aquesta manera, col·locant un sostre i cobrint-les fins a peu de terra s'aconseguiria que els jugadors de base tant d'hoquei com de bàsquet, els principals usuaris d'aquestes pistes, poguessin utilitzar-les a totes hores i sense veure's afectats per la climatologia. Des del club roig-i-negre han demostrat enginy pensant en aprofitar un material que segurament Fira de Reus no podrà utilitzar en el seu nou emplaçament, tot i que el cert és que per poder aprofitar aquesta coberta caldria fer obres per poder subjectar-la i aixecar-la perquè agafés més altura de cara a la pràctica esportiva allà sota. Ara caldrà que el club i l'Ajuntament es posin d'acord en el preu, però d'entrada sembla una bona sortida per al consistori a l'hora de treure's de sobre un material que a priori no necessitarà d'una manera continuada i per al club, que podria solucionar un problema important a un cost molt interessant.

Si es consuma la compra, no seria la primera que el Reus s'acaba quedant amb material excedent de l'Ajuntament. I és que fa un parell de temporades el parquet que hi havia al Pavelló Olímpic va acabar anant a parar a la pista de bàsquet roig-i-negra, ja que a la instal·lació municipal es va canviar tota la superfície. Així, el característic terratzo de la pista de bàsquet del Reus va donar pas a la comoditat de la fusta flotant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)