Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA MASCULINA

Salinas, fora de combat

El jugador del SPiSP es perdrà els tres partits que falten de lliga regular per un trencament fibril·lar

Una ecografia va confirmar dimecres el diagnòstic de trencament fibril·lar del bessó de la cama esquerra i el receptor del Sant Pere i Sant Pau José Antonio Salinas es perdrà la resta de la lliga regular. Salinas necessita tres setmanes de recuperació, tot just el que falta per cloure la competició domèstica. Això sí, si l'equip tarragoní es manté entre els vuit primers al final de la lliga regular, podria reaparèixer en el play-off pel títol perquè, a més, tindria una setmana més de marge perquè primera es jugarà la copa a Vecindario.

Salinas va començar la lliga més titubejant, com tot l'equip, però va ser un baluard en la ratxa de quatre victòries de l'equip, contribuint notablement en les tasques d'atac i permetent un reequilibri necessari en aquest sentit del qual se'n va beneficiar tot l'equip. La irrupció de Salinas i l'atac del central van alliberar una mica l'oposat Imhoff, que va quedar una mica més alliberat pel bloqueig rival, que havia de tenir cura de més variants en atac. Salinas va arribar al Sant Pere i Sant Pau aquest estiu procedent de l'Illa Grau de la superlliga 2.

El SPiSP jugarà dissabte a la pista del CAI Terol un partit molt complicat contra el campió de les dues últimes lligues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)