Esport i política

POLÍTICA ESPORTIVA

Pep Pujols, representant territorial d'Esports a Girona

Pep Pujols i Romeu (Vic, 1961) serà el representant territorial a Girona de la secretaria general de l'Esport, en substitució de Josep Saguer, que ha ocupat el càrrec en els dos mandats del tripartit. El relleu ja és ferm i només queda pendent que sigui publicat en el diari oficial de la Generalitat. Tant Pujols com Saguer ja han iniciat el traspàs dels assumptes de la representació, una tasca que no ha de ser gens problemàtica, perquè Pujols fa 23 anys que és tècnic de la mateixa representació i perquè finalment s'ha descartat unificar les àrees de Joventut i Esports.

El nou representant, llicenciat en educació física i màster en direcció i gestió esportiva per l'INEFC, va ser un destacat jugador de bàsquet en la dècada dels 80. Era el capità del Valvi quan l'equip gironí va aconseguir l'ascens a l'ACB, el 1988. En l'etapa Akasvayu va ser el director tècnic dels equips de base. El seu fill Marc juga amb Sant Josep, de LEB Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)