Atletisme

NIT DE L'ATLETISME CATALÀ

Natàlia Rodríguez repeteix

La migfondista tarragonina i Ayad Lamdassem, escollits millors atletes catalans del 2010

La migfondista tarragonina Natàlia Rodríguez ha estat escollida per segona vegada consecutiva com a millor atleta catalana de l'any, en aquest cas el 2010. El tercer lloc en els 1.500 metres de l'europeu de Barcelona i el subcampionat mundial en pista coberta a Doha són els principals mèrits de l'atleta de Torreforta. Natàlia compartirà honors amb el fondista d'origen marroquí Ayad Lamdassem, que aconseguirà el guardó per primera vegada. El deixeble d'Antonio Cánovas establert a Lleida va acreditar el quart lloc en els 10.000 m de l'europeu de Barcelona i va tancar l'any amb un magnífic subcampionat europeu de cros a l'Albufeira (Portugal).

La Nit de l'Atletisme Català no se celebrarà fins divendres vinent a l'hotel Barcelona Center, però des de la federació ja han anunciat els guardonats en totes les categories, entre els quals destaquen, entre d'altres, els promeses Marc Orozco i Laura Redondo, i el juvenil Dídac Salas. En l'acte es retrà un homenatge a Toni Corgos per la seva trajectòria primer com a atleta i després com a entrenador. També rebran una distinció d'agraïment l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; l'exdirigent de la secretaria general de l'Esport Manuel Ibern, i l'Ajuntament de Vilafranca de Penedès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)