Voleibol

VOLEIBOL

SUPERLLIGA MASCULINA

Perdre així dóna gust

El SPiSP no pot frenar l'atac del CAI Terol en el primer partit de quarts

El campió de copa recent, però, hi va haver de posar els cinc sentits

Els tarragonins van discutir amb tossuderia i bon joc el triomf visitant

Alberto Toribio
TÈCNIC DEL SPiSP
«Hem començar el partit massa freds, però després, en el segon i el tercer sets, hem obligat al CAI Terol ha jugar al seu màxim nivell i d'això es tractava. És l'equip més en forma de la lliga i està entre els deu o dotze millors d'Europa. De tota manera, també hem comès errors i els nostre jugadors de la zona quatre no han tapat bé Cáceres amb el bloqueig»
00
titolet
Text

L'equip més en forma de la superlliga i campió recent de la copa es va haver d'arremangar per guanyar a Tarragona. El 0-3 va ser molt diferent al de la primera volta perquè el Sant Pere i Sant Pau va demostrar el perquè de la seva evolució, que li ha permès un lloc en els quarts de final i li ha garantit la permanència. Tot i que es van espantar un xic en el primer set quan els aragonesos, recolzats per un bon grup d'aficionats sorollosos, va fer una estirada, després va estar a l'altura de les circumstàncies i va discutir amb energia les victòries parcials del seu rival qualificat. L'oposat de 2m08 Cáceres va ser el recurs omnipresent dels visitants cada vegada que van sentir l'alè dels tarragonins sense oblidar Batista, un punta molt solvent. Ahir, però, el veneçolà Rojas, un receptor de luxe, va tenir un paper decisiu tant en atac com en la construcció. El SPiSP visitarà Terol dissabte en el segon partit dels quarts i, si perd, haurà posat punt i final a una gran temporada. Un triomf tarragoní provocaria un tercer partit de desempat l'endemà mateix, també a Terol.

D'entrada, el SPiSP es va sentir fort en atac per la zona central. La solvència en la recepció i la bona mà de Vlado en les passades va permetre que Douglas i Altamirano fessin molta feina ben ajudats per Imhoff, el far ofensiu de l'equip aquesta temporada. El partit discorria equilibrat tot i que el CAI ja va exhibir el seu gran potencial en atac. Un parcial d'1-7 (del 11-14 al 12-21) impulsat principalment per Cáceres i els errors del locals va deixar el primer set enllestit (18-25). La segona mànega va començar amb un monòleg visitant (1-6). L'equip d'Oscar Novillo, però es va relaxar i va deixar que els locals agafessin confiances fins que, per primer vegada en el partit, van anar guanyant (16-14). Cáceres va tornar a agafar les regnes i, tot i que en aquesta ocasió el SPiSP s'hi va resistir força més, el set va caure altre cop pel cantó visitant (22-25). Imhoff, amb tres punts directes de servei, va establir la màxima diferència dels tarragonins fins al moment de l'inici de la tercera mànega (3-0). El SPiSP va tornar a disposar de tres punts amb el 6-3, però els visitants van ressorgir (6-7). Els locals van exhibir el seu millor joc i van tornar a encendre les armes rivals (17-16). Novillo, però, va demanar temps mort, el seus jugadors hi van posar els cinc sentits i el triomf va caure pel seu propi pes.

LA JORNADA

1/4 de final. 1r partit
Vecindario - Unicaja
0-3
Cajasol - Barça
3-1
Palma - Sòria
3-0
SANT PERE I SANT PAU
0
CAI TEROL
3
SANT PERE I SANT PAU:
Vlado Stevovski (2), Imhoff (17), Aleksandr Stevovski (11), Tey, Douglas (6) i Altamirano (6) –equip inicial–, Iñaki Bescós (lliure), Carles Mora i Gregory Bordas. 36/77 en atac: 47 per cent. 5 bloquejos: 3 d'Aleksandr Stevovski, 1 d'Imhoff i 1 d'Altamirano. 3 punts de servei i 5 serveis fallats. 66 per cent de recepcions positives i 27 per cent de perfectes.
CAI TEROL:
Hernán (2), Cáceres (21), Bernal (10), García Torres (7), Batista (15) i Rojas (10) -equip inicial-, Martín Efrón (lliure), Subiela i Lorenzo. 50/86 en atac: 58 per cent. 12 bloquejos: 4 de Cáceres, 3 de García Torres, 2 de Bernal, 1 de Bartista, 1 de Subiela i 1 de Rojas. 4 punts de servei i 10 serveis fallats. 67 per cent de recepcions positives i 25 per cent de perfectes.
SETS:
18-25 (25') amb parcials de 4-8, 11-16 i 12-21. 22-25 (25') amb parcials de 2-8, 16-14 i 19-21. 21-25 (29') amb parcials de 7-8, 13-16 i 19-21.
ÀRBITRES:
Suárez i González.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)