Tennis

Montañés, l'únic supervivent català

Tot i veure's obligat a remuntar un matx que se li va complicar de bon començament, Albert Montañés va assolir el bitllet per als vuitens deixant enrere Benoit Paire per 6-7, 6-1 i 6-4. «Ha estat complicat, però no he abaixat els braços», va comentar el de Sant Carles de la Ràpita en referència al desempat del primer set, que va caure del cantó del seu rival. El francès, procedent de la fase prèvia del torneig, va mostrar-se com un jugador incòmode, capaç d'encadenar grans cops amb errors imprevistos. De fet, aquesta inconstància es va reflectir en el segon set, que s'apuntaria Montañés per un contundent 6-1. Per contra, encara va caldre un esforç extra per frenar el ressorgiment de Paire en el tercer set. El francès va aguantar el tipus fins que una doble falta, molt protestada, li va costar el servei i la concentració. Una ocasió que Montañés aprofitaria per resoldre l'accés a vuitens, on toparà amb el sisè cap de sèrie, Jürgen Melzer.

Adéu de Granollers i Ramos.

Melzer va creuar-se en el camí de Marcel Granollers, que no va poder trencar els pronòstics i va cedir amb claredat en dos sets (6-1 i 6-3). De fet, el barceloní només va tenir una pilota de trencament. L'austríac, però, va tenir un bon ensurt tot just començar, ja que va patir una taquicàrdia i va requerir assistència. Després d'auscultar-lo amb un tensiòmetre, el metge li va permetre continuar.

També va acomiadar-se del Godó Albert Ramos, que no podrà repetir els vuitens de l'edició passada. El mataroní, que lluita per entrar entre els cent primers del rànquing –ara és el 107– va veure's superat pel colombià Santiago Giraldo per 6-3, 4-6 i 3-6. L'equilibri va definir un duel que el català va poder portar fins al tercer set, però que acabaria cedint en rebre dos trencaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)